GGYIK

Igen! Ilyen esetben, ha együtt jöttök, mindkét fél részt vehet a rendezvényen.

Az Ifjúsági Konferencia tematikai, szervezési, kapacitási és jogi felelősségvállalási okok miatt olyan nagykorúak számára kerül megrendezésre, akik már négy osztályt elvégeztek a középiskolában (most érettségizők, ill. nyelvi tagozat esetén a 11. osztályt elvégzők). Az ennél fiatalabb korosztály számára a debreceni IFI Tábort tudjuk javasolni.

Ez attól függ... Ha kértél szállást, akkor az első határidőig legalább az első részletet be kell fizetni. Ha nem igényeltél szállást, akkor azt kérjük, hogy egy összegben fizesd be a díjat. Ennek a legkésőbbi dátumát megtalálod a határidők között.

Ez a lehetőség szervezéstechnikai okokból nem választható. Ennek elsődleges okai a következők:

  • Előzőekben már adódott abból probléma, hogy a fiatalok nem kértek étkezést, csak szállást, és végül rosszul lettek, mert nem ettek. A tempó feszes lesz, így enni kell rendesen, ebben pedig minden lehetséges eszközzel igyekeznek segíteni a szervezők.
  • A szervezők által foglalt szállások választása esetében a konferencia résztvevői sokkal jobban kötve vannak a központi szervezéshez, így még nehézkesebbé válna az önálló étkezés biztosítása.
  • Ha az étkezéssel kapcsolatosan bármilyen speciális kérésed van (pl. érzékenység valamilyen ételre vagy összetevőre), akkor bátran fordulj a szervezőkhöz e-mailben. Eddigi tapasztalataink szerint az étkeztető cég nagyon rugalmasan tudta az ilyen jellegű kéréseket kezelni.
  • Ha a fentiek még mindig nem győztek meg, fordulj hozzánk e-mailben az indokaiddal és elképzelhető, hogy kivételt teszünk :)

Ilyen lehetőség nincs, a rendezvényre csak a teljes időszakra lehet jelentkezni. Nagyon indokolt, e-mailben előre egyeztetett esetekben tudunk ettől eltérő egyedi eseteket is kezelni, de csak a webes jelentkezési határidőn belül!

Ha megadtál e-mail címet a regisztráció alatt, akkor arra kaptál egy visszaigazolást, benne egy linket. Ha arra kattintasz, akkor újra előjön a regisztrációs lap és azt kinyomtathatod. Ha ez valami oknál fogva nem lehetséges (rossz címet adtál meg, kitörölted a levelet stb.), akkor a „Kapcsolat” menüpontban részletezett különdíj ellenében a regisztrációs pultnál szívesen segítenek neked :).

Módosítást kétféleképpen kezdeményezhetsz: elküldöd a módosítási kérésedet az ifjusag@hit.hu címre. A regisztrációs pultnál is kérheted a módosításokat, azonban érdemes tudni, hogy minden módosítás esetén a regisztrációs pultnál a várakozási idő többszöröse is lehet a normál eseteknek. A módosítások esetén érvényben vannak az „Egyéb díjak”, vagyis a Túró Rudik.

A gyermekkel érkező családokat kérjük, hogy egyénileg foglaljanak maguknak szállást a rendezvény idejére. A regisztrálók gyermekei a konferencia hivatalos programja, vagyis az előadások alatt - ha csak egy mód van rá -, kérjük, hogy a gyermekvigyázóban legyenek. Itt négy korcsoportban fognak rájuk vigyázni a szolgálók (csecsemő, totyi, ovi és suli - főleg 11/12 éves korig). Amennyiben 12/13 év fölötti gyermekek, fiatalok vesznek részt a Konferencián, számítunk a segítségükre a kisebbek felügyeletében, pl. különböző programoknál (sport, kreatív foglalkozás). Az előadások idején túl (szabadidős programok, vetélkedők stb.) a gyerekvigyázó nem fog üzemelni!

Amennyiben még nem fizettél be semmilyen összeget, egyszerűen kattints a regisztrációd törlését eredményező linkre, amit a visszaigazoló e-mailben kaptál meg. Ha már volt befizetésed, akkor a lemondást, illetve az ehhez társuló visszafizetést csak személyesen a regisztrációs pultnál, vagy a központi ügyfélszolgálat (ifjusag@hit.hu) megkeresésével lehet intézni. Visszatéríteni csak akkor tudjuk a befizetett összeget, ha a lemondás a megadott határidőn belül történik.

Nem. Ha szeretnél kerékpárt hozni - amit amúgy tudunk javasolni -, akkor ezt neked kell megoldanod.

ÁFÁs számlát utalásos fizetés esetén mindenképpen kiállítunk. Ha szükséged van ÁFÁs számlára, kérjük fizess átutalással és írj nekünk egy e-mailt, hogy mielőbb postázzuk számodra.

Alap esetben ÁFÁs számlát csak magánszemély számára van lehetőségünk kiállítani.