SSzállás

Szállások

Az alábbi három, viszonylag nagyobb létszámú szervezett szálláshellyel rendelkezünk. Ezek között árbeli különbség nincsen. A regisztráció során meg lehet jelölni, hogy az egyes szálláshelyek között a jelentkező melyiket szeretné előnyben részesíteni. Ezt a kívánságot ugyan igyekszünk figyelembe venni, de a teljesítését egyáltalán nem tudjuk garantálni.

A 2021-es Konferencia központi szállásai a következők:

Pethe Ferenc Kollégium (Keszthely)

A legtöbb szálláshelyünk ezúttal is a Pethe Ferenc Kollégium biztosítja a számunkra. Több, mint 300 férőhely áll rendelkezésre háromágyas, saját fürdővel rendelkező szobákban.

Tapolcai Batsányi Kollégium

39 férőhely többségében háromágyas szobákban, némelyikben saját fürdőszobával.

Balatonszepezdi ifjúsági tábor

17 db négyágyas szoba, mindegyik saját WC-vel és tusolóval. További információ itt.

 

Általános tudnivalók

Néhány fontosabb tudnivaló a központilag foglalt szállásokkal kapcsolatosan:

 • A házaspárokat és gyermekekkel érkezőket kérjük, hogy szállásról maguknak gondoskodjanak, ugyanis tapasztalataink alapján a központilag foglalt szálláshelyek nem alkalmasak az ő elszállásolásukra.
 • A szálláshelyek száma korlátozott. A szálláshelyek betelése esetén fenntartjuk a jogot arra, hogy a szállást is tartalmazó csomagokra való regisztrációt határidő előtt lezárjuk.
 • A regisztráció során van lehetőség preferencia megadására a szálláshelyeket illetően, amelyeket a szállásbeosztás elkészítői igyekeznek figyelembe venni, de semmiképpen sem garantálnak. (A beosztás szempontjainak részletes leírását lásd lentebb.)
 • Szállás igénylése esetén az első befizetési határidőig legalább az első részletet be kell fizetni, ellenkező esetben fenntartjuk a jogot a regisztrációval lefoglalt szálláshely felszabadítására.

Szobabeosztás

A szobabeosztást a szervezők sok közösségi és egyéni szempont figyelembe vételével készítik el. Bár egy csapat napokon át készíti el a több száz embert érintő szobabeosztást, a sokéves tapasztalat alapján mégis elmondható, hogy nem létezik olyan megoldás, amelyben minden résztvevő minden kérése teljesülni tudna :-)

A legnagyobb eséllyel akkor tudjuk a szobatársra vonatkozó kérésedet teljesíteni, ha:

 • csak olyan személyeket jelölsz meg, akikkel előzetesen egyeztettél, s a regisztrációnál mindannyian egymást jelöltétek meg;
 • a szobatársak megnevezésénél az illető személyek teljes és pontos nevét írod be (s nem a becenevét);
 • figyelembe véve a szállások szobaelrendezéseit, nagyobb valószínűséggel teljesülhet a kérésetek, ha hármas csoportokban jelölitek egymást.
Minden igyekezetünk ellenére is fenntartjuk a jogot a szálláshelyek és a szobatársak önálló meghatározására.

A szobabeosztás elkészítésekor (a teljesség igénye nélkül) a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 • Nagy öröm számunkra, hogy egyre több külföldi testvérünk vesz részt a Konferencián. Feléjük tett gesztusként az azonos országból érkezőket igyekszünk azonos szállásokra beosztani.
 • A megjegyzés rovatban szereplő, megfelelően indokolt kéréseket (pl. egészségügyi vagy szolgálattal kapcsolatos indokok) szintén igyekszünk a lehetőségekhez képest figyelembe venni.
 • Amennyiben többen jelölik körbe egymást szobatársként (4,5,6-an vagy többen), és nincs olyan létszámú szabad szoba, akkor igyekszünk egymás melletti szobákban elhelyezni őket.
 • Azokat, akik nem jelölnek meg szobatársat a regisztráció során, igyekszünk hasonló korú résztvevőkkel egy szobába beosztani.
 • Amikor nincs semmilyen külső megkötés, és dönteni kell, hogy egy adott szálláson ki kerüljön kisebb vagy nagyobb létszámú szobákba, akkor a teljesség igénye nélkül a következő szempontokat szoktuk figyelembe venni:
  • Szolgálatokban való részvétel: azoknak a résztvevőknek szintén igyekszünk kedvezni, akik (akár már hosszú évek óta és folyamatosan) kiveszik a részüket a Konferencia sikeres és gördülékeny lebonyolításához elengedhetetlen szolgálatokból.
  • Életkor: a Konferenciát már sokadik alkalommal látogatóknak igyekszünk kedvezni azzal, hogy őket inkább kisebb ágyszámú szobákba helyezzük.

Korábbi leutazás

Vizsgáljuk annak a lehetőségét, hogy az előző évekhez hasonlóan tudunk-e lehetőséget biztosítani az egy nappal korábbi leutazásra.

Szállásközvetítés

A korábbi évekhez hasonlóan idén is elindítottuk a szállásközvetítő felületet, részleteket az alábbi oldalon találhatsz.