AA SZÉP kártyával történő fizetés kérdései

Bármilyen fajta SZÉP-kártyával fizethetek?

OTP és K&H kártyákat már elfogadunk, MKB SZÉP-kártyával sajnos nem tudsz fizetni. OTP-s és K&H-s fizetés részleteit alább találod, más szolgáltatók kapcsán részletek később. 

Mely táborokra fizethetek SZÉP-kártyával?

Az Ifjúsági Konferenciára és a Debreceni IFI Táborra. Az Imatábor fizetését is igyekszünk bevonni ebbe a körbe.

Ha nincs annyi pénz a kártyámon? Lehet, hogy csak egy részét fizetem így?

Nem, sajnos technikailag csak egyben tudjuk kezelni az összegeket, nincs lehetőség tovább bontani. Az Ifjúsági Konferencia esetén, ha szállást is igényeltél, akkor van külön előleg és második részlet is. Ilyenkor ezt a kettőt intézheted külön-külön fizetéssel.

Hogyan fizethetek OTP SZÉP-kártyával?

 1. Nyisd meg az https://otpszepkartya.hu/ oldalt.
 2. Amennyiben már van regisztrációd a megnyílt oldalra lépj be az e-mail cím, jelszó megadásával, amennyiben nem egy regisztráció után tudsz belépni.
 3. Ki kell választani a fejlécben az Ügyintézés menüpontot, majd a legördülő menüből az Előlegfizetés menüpontot, vagy keresd a az Előlegfizetés menüpontot a gyakori funkciók alatt.
 4. Ezt követően ki kell választani a listából a tábor nevét ahova jelentkeztél (elfogadóhely) (pl. Kisapáti Ifjúsági Konferencia vagy Debreceni Ifi Tábor), majd pedig meg kell adni az utalandó összeget. Az utalás közleményében kérjük, tüntesd fel annak a személy(ek)nek a nevét, aki(k)nek befizeted a táborát, illetve a regisztrációs azonosító(ka)t.
 5. Sikeres fizetés esetén a rendszer felajánlja, hogy küld visszaigazolást a befizetésről a tábor szervezésnek. Ezek a visszaigazolások nagyban segítik a befizetések adminisztrálását, ezért kérjük hagyjátok jóvá az elküldésüket.

Hogyan fizethetek K&H SZÉP-kártyával?

 1. A K&H SZÉP kártyarendszer kártyabirtokosi felületén a szép kártyán szereplő számmal és a megadott jelszóval be kell lépni a felületre.
 2. Az utalást a vásárlás és előlegfizetés gombra kattintva lehet kezdeményezni.
 3. Az elfogadóhely azonosítója: 84031686 - Debreceni Ifjúsági Konferencia. (akkor is ezt az azonosítót válaszd ki ha más rendezvényre fizetsz be)
 4. Ki kell választani, hogy melyik alszámláról történjen az utalás (szálláshely, vendéglátás, szabadidő).
 5. Megjegyzésbe kérjük írjátok be a táborozó nevét és a regisztrációs számát.
 6. A fizetés jóváhagyása után a tranzakció azonnal megtörténik, helyesbítésre nincs lehetőség.